Beregn 1-2 kartofler pr. portion afhængigt af størrelsen, og om de skal serveres som forret eller hovedret. De bør være lige store, så de bliver færdige på samme tid.
Fremgangsmåde
I ovn
- 1.
Stil ovnen på 225°. Skrub kartoflerne godt.
- 2.
Stik i hver kartoffel med en gaffel, ellers kan de "eksplodere" i ovnen.
- 3.
Læg kartoflerne direkte på en rist midt i ovnen eller i et ovnfast fad.
- 4.
Bag kartoflerne, indtil de er møre. Test ved at stikke i dem med en kødnål.
I mikrobølgeovn:
- Kartoflerne forberedes på samme måde og laves på fuld effekt. 500 g kartofler er klar på 10 minutter. Vend kartoflerne når halvdelen af tiden er gået.
- Smag Nutramigen creme fraiche til med:
- • revne gulerødder
- • moset avocado
- • reven agurk
- • kaviar og hakket dild
- Alt fyld smages til med salt og peber.