Beregn 1-2 kartofler pr. portion afhængigt af størrelsen, og om de skal serveres som forret eller hovedret. De bør være lige store, så de bliver færdige på samme tid.

 

 

Fremgangsmåde 

I ovn

  • 1.

    Stil ovnen på 225°. Skrub kartoflerne godt.

  • 2.

    Stik i hver kartoffel med en gaffel, ellers kan de "eksplodere" i ovnen. 

  • 3.

    Læg kartoflerne direkte på en rist midt i ovnen eller i et ovnfast fad. 

  • 4.

    Bag kartoflerne, indtil de er møre. Test ved at stikke i dem med en kødnål. 

I mikrobølgeovn:

  • Kartoflerne forberedes på samme måde og laves på fuld effekt. 500 g kartofler er klar på 10 minutter. Vend kartoflerne når halvdelen af tiden er gået.
  • Smag Nutramigen creme fraiche til med:
    • •  revne gulerødder
    • •  moset avocado
    • •  reven agurk
    • •  kaviar og hakket dild
  • Alt fyld smages til med salt og peber.

Velbekomme