Tre småbørnsportioner

En rigtig god, sund og smagsfuld opskrift. På denne måde sikres det også, at barnet får fisk i sin kost.

 

 

 

Ingredienser

200 g

filet af sej eller torsk, frossen fisk optøes

2 spsk

revet løg

½ tsk

groft salt

1

knivspids peber

½ 

sammenpisket æg

1 spsk

hvedemel Ca

½ dl

Nutramigenblanding (1½ doseringsmål til 45 ml vand)

1 spsk

olie og

½ spsk

mælkefri margarine til stegning

Fremgangsmåde

  • • Hak fisken groft med stavblender i en skål.

  • • Riv løget på et råkostjern.

  • • Tilsæt salt, peber, løg og æg til fisken. Rør kraftigt og tilsæt melet.

  • • Rør Nutramigenblandingen i, til farsen er ensartet og fast.

  • • Varm olien på panden. Form fiskefrikadellerne med en ske og steg dem 5-8 min. på hver side ved svag varme, til de er lysebrune.

Velbekomme