
Tre småbørnsportioner
En rigtig god, sund og smagsfuld opskrift. På denne måde sikres det også, at barnet får fisk i sin kost.
Ingredienser
200 g |
filet af sej eller torsk, frossen fisk optøes |
2 spsk |
revet løg |
½ tsk |
groft salt |
1 |
knivspids peber |
½ |
sammenpisket æg |
1 spsk |
hvedemel Ca |
½ dl |
Nutramigenblanding (1½ doseringsmål til 45 ml vand) |
1 spsk |
olie og |
½ spsk |
mælkefri margarine til stegning |
Fremgangsmåde
-
• Hak fisken groft med stavblender i en skål.
-
• Riv løget på et råkostjern.
-
• Tilsæt salt, peber, løg og æg til fisken. Rør kraftigt og tilsæt melet.
-
• Rør Nutramigenblandingen i, til farsen er ensartet og fast.
-
• Varm olien på panden. Form fiskefrikadellerne med en ske og steg dem 5-8 min. på hver side ved svag varme, til de er lysebrune.