Ca. 3 portioner (svarende til 6 isterninger)

Start med én grøntsagsvariant. Derefter kan du kombinere som nedenfor.

 

 

 

 

 

Ingredienser

Ærte- og kartoffelpuré

50 g 

frosne ærter

1

kartoffel (skrællet og i tern)

35 ml 

Nutramigen-blanding (1 doseringsmål til 35 ml vand)

1 tsk.

majsstivelse (Maizena) hvis du ønsker en tykkere konsistens. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand og hæld det i puréen. Lad det koge med i 2 minutter under omrøring.

Fremgangsmåde

  • 1.

    kog kartoflen

  • 2.

    Tilsæt ærterne når kartoflerne er møre og kog i yderligere 2 minutter

  • 3.

    Hæld vandet fra og blend kartoffel og ærter til den ønskede konsistens

  • 4.

    Tag en portion fra, tilsæt Nutramigen-blandingen og rør rundt.

  • 5.

    Tilsæt majsstivelsen, hvis du ønsker en tykkere konsistens

Variation: 

  • Gulerod og kartoffel
  • Broccoli og sød kartoffel
  • Sød kartoffel og blomkål
  • Squash og kartoffel
  • Gulerod og blomkål

Linsepuré:

  • Kog 50 g røde linser i 300 ml vand til de er møre. Hæld vandet fra og tilsæt 100 ml. Nutramigen-blanding og 6 tsk. majsstivelse. Mængden svare til 4 isterninger.

Velbekomme