
Kødfars, grundopskrift til kødboller, bøffer, farsbrød og hamburgere
Ingredienser
2 Portioner |
4 Portioner |
6 Portioner |
6 Portioner |
|
1 dl |
2 dl |
3 dl |
Havregryn |
|
1/2 dl |
1 dl |
1 1/2 dl |
Nutramigenblanding |
|
200 g |
400 g |
600 g |
Hakket kød |
|
1/3 st |
2/3 st |
1 st Løg |
kan udelades |
|
Efter smag |
Efter smag |
Efter smag |
Salt og peber |
- Mælkefri margarine til stegning
Fremgangsmåde
- 1.
Rør havregryn og Nutramigenblanding sammen.
- 2.
Lad det stå og køle af i ca. 15 min. Bland det hakkede kød og evt. finthakket løg i havregrynsblandingen.
- 3.
Tilsæt salt og peber. Form til kødboller, bøffer eller hamburgere.
- 4.
Steg dem i margarine ved middel varme.