Kødfars, grundopskrift til kødboller, bøffer, farsbrød og hamburgere

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

 

2 Portioner

4 Portioner

6 Portioner

 

1 dl

2 dl

3 dl

Havregryn

1/2 dl

1 dl

1 1/2 dl

Nutramigenblanding

200 g

400 g

600 g

Hakket kød

1/3 st

2/3 st

1 st Løg

kan udelades

Efter smag

Efter smag

Efter smag 

Salt og peber 

 

  • Mælkefri margarine til stegning 

Fremgangsmåde

  • 1.

    Rør havregryn og Nutramigenblanding sammen.

  • 2.

    Lad det stå og køle af i ca. 15 min. Bland det hakkede kød og evt. finthakket løg i havregrynsblandingen. 

  • 3.

    Tilsæt salt og peber. Form til kødboller, bøffer eller hamburgere. 

  • 4.

    Steg dem i margarine ved middel varme.

Velbekomme