
Ingredienser
2 port |
4 port |
6 port |
|
1 spsk |
2 spsk |
3 spsk |
Mælkefri margarine |
1 spsk |
2 spsk |
3 spsk |
Hvedemel |
1 dl |
2 dl |
3 dl |
Mælkefri boullion |
1 dl |
2 dl |
3 dl |
Nutramigen-blanding |
Efter smag |
Efter smag |
Efter smag |
Salt og peber |
Fremgangsmåde
- 1.
Smelt margarinen i en gryde
- 2.
Tilsæt hvedemel og spæd til med boullion
- 3.
Kog op under omrøring i ca. 3 minutter
- 4.
Tilsæt Nutramigen-blandingen
- 5.
Smag til med salt og peber
- 6.
Lad saucen få et lille opkog under omrøringForslag til andre
Smagssammensætninger:
- 7.
Forslag til smagssammensætning: Presset citron, reven peberrod, tomatpuré, sennep og estragon, persille eller dild.