Ca. 20 kanelsnegle

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

2 port 4 port

6 port

 

1 spsk 2 spsk

3 spsk

Mælkefri margarine

1 spsk 2 spsk

3 spsk

Hvedemel

1 dl 2 dl

3 dl

Mælkefri boullion

1 dl  2 dl

3 dl

Nutramigen-blanding

Efter smag Efter smag

Efter smag

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  • 1.

    Sæt ovnen på 250°

  • 2.

    Rør gæren ud i Nutramigenblandingen.

  • 3.

    Tilsæt olie, salt, sukker og 6½ dl. hvedemel og rør det sammen til en smidig dej.

  • 4.

    Stil dejen til hævning med et viskestykke over i ca. 30 minutter.

  • 5.

    Rør fyldet sammen.

  • 6.

    Del dejen i 2. Udrul dem hver især til 2 lige store aflange kager, hvor fyldet smøres ud på begge dele.

  • 7.

    Rul dem herefter sammen, og skær dem ud i 10 stk. hver - ialt 20 kanelsnegle.

  • 8.

    Stil dem på bagepapir på bagepladen. Lad dem hvile med et viskestykke over i ca. 20 minutter - pensel med æg og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

Velbekomme