
Ca. 20 kanelsnegle
Ingredienser
2 port | 4 port |
6 port |
|
1 spsk | 2 spsk |
3 spsk |
Mælkefri margarine |
1 spsk | 2 spsk |
3 spsk |
Hvedemel |
1 dl | 2 dl |
3 dl |
Mælkefri boullion |
1 dl | 2 dl |
3 dl |
Nutramigen-blanding |
Efter smag | Efter smag |
Efter smag |
Salt og peber |
Fremgangsmåde
- 1.
Sæt ovnen på 250°
- 2.
Rør gæren ud i Nutramigenblandingen.
- 3.
Tilsæt olie, salt, sukker og 6½ dl. hvedemel og rør det sammen til en smidig dej.
- 4.
Stil dejen til hævning med et viskestykke over i ca. 30 minutter.
- 5.
Rør fyldet sammen.
- 6.
Del dejen i 2. Udrul dem hver især til 2 lige store aflange kager, hvor fyldet smøres ud på begge dele.
- 7.
Rul dem herefter sammen, og skær dem ud i 10 stk. hver - ialt 20 kanelsnegle.
- 8.
Stil dem på bagepapir på bagepladen. Lad dem hvile med et viskestykke over i ca. 20 minutter - pensel med æg og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.