
Giver fire pandekager – ikke fryseegnet
Denne kartoffelopskrift bidrager med stivelse til måltidet og bliver sammen med Nutramigen en væsentlig kilde til andre næringsstoffer som kalk og D-vitamin.
Ingredienser
130 ml |
Olie til stegning Nutramigenblanding (4 doseringsmål til 120 ml vand) |
1 tsk |
sukker Et nip salt (valgfrit |
25 g |
mel |
1 |
mellemstor kartoffel, fint revet |
Fremgangsmåde
- 1.
Hæld melet i en skål og tilsæt langsomt Nutramigenblandingen mens der piskes.
- 2.
Tilsæt sukker og salt og den revne kartoffel.
- 3.
Varm olie på en pande og hæld en lille mængde dej på panden.
- 4.
Steg pandekagerne i 2-3 minutter på hver side – lidt længere end for almindelige pandekager.
- 5.
Bliv ved til al dejen er brugt.