Giver fire pandekager – ikke fryseegnet

Denne kartoffelopskrift bidrager med stivelse til måltidet og bliver sammen med Nutramigen en væsentlig kilde til andre næringsstoffer som kalk og D-vitamin.

 

 

 

Ingredienser

 

130 ml

Olie til stegning Nutramigenblanding (4 doseringsmål til 120 ml vand)

1 tsk

sukker Et nip salt (valgfrit

25 g

mel

1

mellemstor kartoffel, fint revet

Fremgangsmåde

 

  • 1.

    Hæld melet i en skål og tilsæt langsomt Nutramigenblandingen mens der piskes.

  • 2.

    Tilsæt sukker og salt og den revne kartoffel.

  • 3.

    Varm olie på en pande og hæld en lille mængde dej på panden.

  • 4.

    Steg pandekagerne i 2-3 minutter på hver side – lidt længere end for almindelige pandekager.

     

  • 5.

    Bliv ved til al dejen er brugt.

Velbekomme