
Ingredienser
Grundopskrift 2 portioner
Godt og vel ½ dl |
havregryn eller en moset kogt kartoffel |
¼ dl |
Nutramigenblanding |
¼ |
løg |
150 g |
hakket kød (flæsk eller kalv) |
¼ tsk |
salt (kan udelades) |
|
evt. hvid peber efter smag |
Fremgangsmåde
- 1.
Rør havregrynene i Nutramigenblandingen.
- 2.
Lad blandingen trække i ca. 15 min.
- 3.
Riv løget fint.
- 4.
Bland havregrynsblandingen med løg og kød og smag til med salt og peber.
Frikadeller
- Form små kødboller og steg ved middelsvag varme.
- Husk mælkefri margarine/oli.
Kødboller (fx til boller i karry)
- Form små runde boller, læg dem i kogende letsaltet vand og lad dem koge til de flyder op til overfladen.
Tips
- Lav en stor portion frikadeller og frys de tiloversblevne. De optøs hurtigt i mikroovnen eller over svag varme på komfuret.
Velbekomme