Ingredienser

Grundopskrift 2 portioner

Godt og vel ½ dl 

havregryn eller en moset kogt kartoffel

¼ dl

Nutramigenblanding

¼

løg

150 g

hakket kød (flæsk eller kalv)

¼ tsk

salt (kan udelades)

 

evt. hvid peber efter smag

Fremgangsmåde

  • 1.

    Rør havregrynene i Nutramigenblandingen.

  • 2.

    Lad blandingen trække i ca. 15 min. 

  • 3.

    Riv løget fint.

  • 4.

    Bland havregrynsblandingen med løg og kød og smag til med salt og peber.

Frikadeller

  • Form små kødboller og steg ved middelsvag varme.
  • Husk mælkefri margarine/oli.

Kødboller (fx til boller i karry) 

  • Form små runde boller, læg dem i kogende letsaltet vand og lad dem koge til de flyder op til overfladen.

Tips

  • Lav en stor portion frikadeller og frys de tiloversblevne. De optøs hurtigt i mikroovnen eller over svag varme på komfuret.

 

Velbekomme