(til fx pizza, tærte, lasagne eller spaghetti med kødsovs) 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

2 Portioner

4 Portioner 6 Portioner  

200 g

400 g

600 g

Hakket kød

1/2 st

1 st

1 1/2 st

st Løg

1/2 spsk

1 spsk

1 1/2

spsk Mælkefri margarine/olie 

1/4 dåse 

1/2 dåse 

3/4 dåse

Hakkede tomater 

1/2 spsk

1 spsk

1 1/2 spsk

Tomatpure 

1 1/2 spsk

3 spsk

4 1/2 spsk

Nutramigen cremefraiche

3/4 tsk Tørret

1 1/2 tsk

2 1/4 tsk

knust estragon

1/2 fed

1 fed

1 1/2 1/2 fed

Hvidløg(kan udelades)

 

 

 

Efter smag Salt og peber 

Fremgangsmåde

  • 1.

    Hak løgene fint og steg dem gyldenbrune i fedtstoffet.

  • 2.

    Tilsæt det hakkede kød og brun det under omrøring.

  • 3.

    Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen koge sammen under svag varme i 5-10 minutter.

  • 4.

    Kan opvarmes i mikroovnen og guleroden kan evt. erstattes af andre grøntsager, fx broccoli, blomkål eller squash.

Velbekomme