
(til fx pizza, tærte, lasagne eller spaghetti med kødsovs)
Ingredienser
2 Portioner |
4 Portioner | 6 Portioner | |
200 g |
400 g |
600 g |
Hakket kød |
1/2 st |
1 st |
1 1/2 st |
st Løg |
1/2 spsk |
1 spsk |
1 1/2 |
spsk Mælkefri margarine/olie |
1/4 dåse |
1/2 dåse |
3/4 dåse |
Hakkede tomater |
1/2 spsk |
1 spsk |
1 1/2 spsk |
Tomatpure |
1 1/2 spsk |
3 spsk |
4 1/2 spsk |
Nutramigen cremefraiche |
3/4 tsk Tørret |
1 1/2 tsk |
2 1/4 tsk |
knust estragon |
1/2 fed |
1 fed |
1 1/2 1/2 fed |
Hvidløg(kan udelades) |
|
|
|
Efter smag Salt og peber |
Fremgangsmåde
- 1.
Hak løgene fint og steg dem gyldenbrune i fedtstoffet.
- 2.
Tilsæt det hakkede kød og brun det under omrøring.
- 3.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad sovsen koge sammen under svag varme i 5-10 minutter.
- 4.
Kan opvarmes i mikroovnen og guleroden kan evt. erstattes af andre grøntsager, fx broccoli, blomkål eller squash.
Velbekomme