
Ingredienser
2 port |
4 port |
6 port |
|
4 stk |
8 stk |
12 stk |
Kartofler |
1/2 st |
1 st |
1 1/2 |
(Løg) |
1 st |
2 st |
3 st |
Peberfrugt |
200 g |
400 g |
600 g |
Kød i tern |
1 msk |
2 msk |
3 msk |
Mælkefri margarine |
3/4 msk |
1 1/2 msk |
2 1/4 msk |
Hvedemel |
2 dl |
4 dl |
6 dl |
Mælkefri bouillion |
1 dl |
2 dl |
3 dl |
Nutramigen-blanding |
Efter smag |
Efter smag |
Efter smag |
Salt, peber og olie |
Fremgangsmåde
- 1.
Skræl kartoflerne og skær dem i 2 cm store stykker.
- 2.
Rens peberen og skær den i 1 cm store stykker.
- 3.
Brun kød i tern evt. sammen med løg i margarinen i en gryde
- 4.
Tilsæt boullion og lad det koge under låg i ca. 15 minutter.
- 5.
Tilsæt kartoflerne og kog dem indtil de er møre.
- 6.
Pisk Nutramigen-blandingen sammen med hvedemel og hæld det i gryden.
- 7.
Tilsæt de udskårne peber.
- 8.
Lad det hele få et opkog under omrøring.
- 9.
Tilsæt salt, peber og sojaed kogte ris, pasta eller kartoffelmos.
- 10.
erveres med kogte ris, pasta eller kartoffelmos.
Tips!
Tilsæt gerne yderligere grøntsager som f.eks. gulerødder, majs, bønner, ærter osv.