
To småbørnsportioner
Denne ret indeholder protein (hakket kød) og masser af vitaminer fra grøntsagerne (aubergine). Nutramigen mælkesauce er med til at øge næringsindholdet, især med kalk og D-vitamin. Retten er rig på energi og protein til det småtspisende barn.
Ingredienser
2 spsk |
olie |
200 g |
hakket lammekød |
1 |
finthakket løg |
1 |
tsk tomatpuré |
1 tsk |
oregano |
1/2 |
aubergine skåret i tynde skiver |
|
Nutramigen mælkesauce (se opskriften under pasta carbonara) |
50 g |
mælkefri ost, revet |
Fremgangsmåde
- 1.
Forvarm ovnen til 180°.
- 2.
Varm 1 spsk olie og svits løg og evt. hvidløg.
- 3.
Tilføj det hakkede kød og brun det.
- 4.
Tilføj krydderier og tomatpuré.
- 5.
Læg kødet i et lille, ovnfast fad.
- 6.
Varm en spsk olie og steg aubergineskiverne i 1-2 minutter på hver side til de er gyldne og bløde.
- 7.
Læg skiverne oven på det hakkede kød.
- 8.
Lav Nutramigen mælkesaucen og hæld den over auberginen.
- 9.
Drys med mælkefri ost 10. Bag i ovnen i 40 minutter.
Tips
- Prøv at tilsæt et nip allehånde og kanel, mens du svitser løg og evt. hvidløg.
- Vegetarer kan bruge sojabaseret hakke’kød’, Quorn® fars (vær opmærksom på at det indeholder æg) eller kogte brune linser.
- Del i portioner og frys ned.
Velbekomme