
Ingredienser
Lavet på kartoffelmel:
2 dl |
Vand |
1/2 msk |
Kartoffelmelspulver |
6 doseringsmål |
Nutramigenpulver |
Lavet på majsmel:
1-1.5 tsk |
Majsstivelse, mælkefri |
1.5-1.8 dl |
Vand |
6 doseringsmål |
Nutramigenpulver |
Fremgangsmåde - Kartoffelbaseret yoghurt:
- 1.
Kog vand og kartoffelmel under piskning til de første bobler kan ses.
- 2.
Tag gryden af varmet og lad det svale af i et koldt vandbad i gryden.
- 3.
Pisk Nutramigen pulveret i til det bliver ensartet.
- 4.
Opbevar yoghurten i en plastikbeholder med låg i køleskabet.
- 5.
Serveres som den er eller med frugt- eller frugtmos, frugtpuré eller med skiver af banan.
Fremgangsmåde - Kartoffelbaseret yoghurt:
- 1.
Bland koldt vand og majsstivelse (Maizena).
- 2.
Lad det koge op og lad det simre i et par minutter.
- 3.
Lad blandingen afkøle til stuetemperatur.
- 4.
Tilsæt Nutramigen pulver og pisk til det bliver ensartet, stil det herefter koldt i nogen timer
- 5.
Yoghurten skal opbevares i køleskabet i en tæt beholder og kan holde i max. 2 dage.