Ingredienser

 

Lavet på kartoffelmel:

2 dl

Vand

1/2 msk

Kartoffelmelspulver

6 doseringsmål

Nutramigenpulver

 

Lavet på majsmel:

1-1.5 tsk

Majsstivelse, mælkefri

1.5-1.8 dl

Vand

6 doseringsmål

Nutramigenpulver

 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde - Kartoffelbaseret yoghurt:

  • 1.

    Kog vand og kartoffelmel under piskning til de første bobler kan ses.

  • 2.

    Tag gryden af varmet og lad det svale af i et koldt vandbad i gryden.

  • 3.

    Pisk Nutramigen pulveret i til det bliver ensartet.

  • 4.

    Opbevar yoghurten i en plastikbeholder med låg i køleskabet.

  • 5.

    Serveres som den er eller med frugt- eller frugtmos, frugtpuré eller med skiver af banan.

Fremgangsmåde - Kartoffelbaseret yoghurt:

  • 1.

    Bland koldt vand og majsstivelse (Maizena).

  • 2.

    Lad det koge op og lad det simre i et par minutter.

  • 3.

    Lad blandingen afkøle til stuetemperatur.

  • 4.

    Tilsæt Nutramigen pulver og pisk til det bliver ensartet, stil det herefter koldt i nogen timer

  • 5.

    Yoghurten skal opbevares i køleskabet i en tæt beholder og kan holde i max. 2 dage.

Velbekomme