Ingredienser

ca 15 stk

ca 30 stk

ca 45 stk

Pandekager

1 ¾ dl

3 ½ dl

5 ¼ dl

Nutramigen-blandning

¼ dl

½ dl

¾ dl

Koldt vand

1 ½ dl

3 dl

4 ½ dl

Hvedemel

¼ tsk

½ tsk

¾ tsk

Salt

1 tsk

2 tsk

3 tsk

Sukker

   

 

Mælkefri margarine til stegning

Fremgangsmåde

  • 1.

    Pisk Nutramigenblandingen og vand sammen.

  • 2.

    Tilsæt hvedemel, salt og sukker.

  • 3.

     Pisk sammen til en ensartet dej.

  • 4.

    Lad dejen stå og hvile i ca. 15 minutter.

  • 5.

    Steg pandekagerne ved middelvarme på panden.

Tips

 

Flæskepandekager:

  • Skær 200 g bacon, skinke eller flæsk i tern (til 4 portioner). Tilsæt 1 spsk bacon/skinke/flæsk pr. pandekage på panden og hæld dejen over og steg dem almindeligt.

Fyldte pandekager:

  • Fyld pandekagerne med tynde appelsinskiver som rulles i sukker og kanel

Velbekomme