Ingredienser
ca 15 stk |
ca 30 stk |
ca 45 stk |
Pandekager |
1 ¾ dl |
3 ½ dl |
5 ¼ dl |
Nutramigen-blandning |
¼ dl |
½ dl |
¾ dl |
Koldt vand |
1 ½ dl |
3 dl |
4 ½ dl |
Hvedemel |
¼ tsk |
½ tsk |
¾ tsk |
Salt |
1 tsk |
2 tsk |
3 tsk |
Sukker |
|
Mælkefri margarine til stegning |
Fremgangsmåde
- 1.
Pisk Nutramigenblandingen og vand sammen.
- 2.
Tilsæt hvedemel, salt og sukker.
- 3.
Pisk sammen til en ensartet dej.
- 4.
Lad dejen stå og hvile i ca. 15 minutter.
- 5.
Steg pandekagerne ved middelvarme på panden.
Tips
Flæskepandekager:
- Skær 200 g bacon, skinke eller flæsk i tern (til 4 portioner). Tilsæt 1 spsk bacon/skinke/flæsk pr. pandekage på panden og hæld dejen over og steg dem almindeligt.
Fyldte pandekager:
- Fyld pandekagerne med tynde appelsinskiver som rulles i sukker og kanel