Ingredienser

2 port

4 port

6 port

 

1/4 pkt

1/2 pkt

3/4 pkt

Gær

1 dl

2 dl

3 dl

Lunken Nutramigen- blanding

1/4 tsk 

2 krm

3 krm

Salt

1/2 tsk

1 msk

1 1/2 msk

Olie

3 1/2 dl

7 dl

10 1/2 dl

Hvedemel 

Fyld

  • Kødsovs i henhold til opskrift. 1/2–2 stk. skiveskårne bananer, pizzakrydderi.

Fremgangsmåde

  • 1.

    Stil ovnen på 225°. Rør gæren ud i Nutramigenblandingen.

  • 2.

    Tilsæt salt, olie og hvedemel, og arbejd det sammen til en smidig dej. 

  • 3.

    Lad dejen hæve tildækket i ca. 20 min.

  • 4.

    Læg dejen ud på et bord, og ælt den igennem igen. 

  • 5.

     Rul dejen ud til en tynd pizzabund. Læg bunden på bagepapir på en bageplade. 

  • 6.

    Fordel kødsovsen på bunden. 

  • 7.

    Pynt med banan i skiver. Drys pizzakrydderi over. Bag i ca. 15 min.

Tips

  • Fordel en dåse flåede tomater, og varier med f.eks. strimlet skinke, mælkefri pølse, champignoner, peberfrugter eller ananas. Drys pizzakrydderi over.

Velbekomme