
Ingredienser
2 port |
4 port |
6 port |
|
1/4 pkt |
1/2 pkt |
3/4 pkt |
Gær |
1 dl |
2 dl |
3 dl |
Lunken Nutramigen- blanding |
1/4 tsk |
2 krm |
3 krm |
Salt |
1/2 tsk |
1 msk |
1 1/2 msk |
Olie |
3 1/2 dl |
7 dl |
10 1/2 dl |
Hvedemel |
Fyld
- Kødsovs i henhold til opskrift. 1/2–2 stk. skiveskårne bananer, pizzakrydderi.
Fremgangsmåde
- 1.
Stil ovnen på 225°. Rør gæren ud i Nutramigenblandingen.
- 2.
Tilsæt salt, olie og hvedemel, og arbejd det sammen til en smidig dej.
- 3.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 20 min.
- 4.
Læg dejen ud på et bord, og ælt den igennem igen.
- 5.
Rul dejen ud til en tynd pizzabund. Læg bunden på bagepapir på en bageplade.
- 6.
Fordel kødsovsen på bunden.
- 7.
Pynt med banan i skiver. Drys pizzakrydderi over. Bag i ca. 15 min.
Tips
- Fordel en dåse flåede tomater, og varier med f.eks. strimlet skinke, mælkefri pølse, champignoner, peberfrugter eller ananas. Drys pizzakrydderi over.