Ingredienser

2 port

4 port

6 port

 

250 g

500 g

750 g

Pølser – mælkefrie

1/2 stk

1 stk

1 1/2 stk

Løg – kan udelades

1/2 spsk

1 spsk

1 1/2 spsk

Mælkefri margarine

2 spsk

4 spsk

6 spsk 

Tomatpuré 

1 dl

2 dl

3 dl

Nutramigenblanding

1 tsk

2 tsk

3 tsk

Mælkefri majsstivelse

Efter smag

Efter smag

Efter smag

Efter smag Salt og peber 

Fremgangsmåde

  • 1.

    Skær pølserne i stykker. Brun pølsestykkerne og evt. finthakket løg på en stegepande.

  • 2.

    Bland tomatpuré, majsstivelse og Nutramigenblandingen, og rør det sammen i stegepanden.

  • 3.

    Smag til med salt og peber. Lad Stroganoffen simre på svag varme under omrøring i ca. 5 minutter.

  • 4.

    Server med kogt ris, pasta eller kartoffelmos.

Velbekomme