To småbørnsportioner

Sur-sød kylling er den ideelle måde at give barnet mange forskellige grøntsager på, så barnet synes det er lækkert. Retten har ikke bare et højt vitaminindhold, men også et højt indhold af protein fra kyllingen. Sammen med ris, nudler eller couscous er det et ernæringsmæssigt komplet måltid.

 

 

Ingredienser

1 spsk

olie

½

lille, finthakket løg

½

gulerod skåret i tern

½

rød eller grøn peber skåret i tern

½

courgette skåret i tern

100 g

kylling i tern

¼ tsk

kinesisk krydderiblanding (valgfri)

100 ml

Nutramigenblanding (3 doseringsmål til 90 ml vand)

½ dåse (lille)

ananasstykker i egen saft  1 tsk majsmel

Fremgangsmåde

  • 1.

    Varm olien og svits løgene, tilsæt kylling og lad det brune.

  • 2.

    Tilsæt grøntsager og svits i tre minutter.

  • 3.

    Rør gradvist majsmel og Nutramigenblandingen sammen i en kop.

  • 4.

    Hæld over kødet og tilsæt ananas og krydderi.

  • 5.

    Lad simre i 15 minutter til kødet er mørt.

  • 6.

    Server med kogte ris, couscous eller nudler.

Tips

  • Mange slags nudler indeholder æg, men risnudler er som oftest uden æg.

Velbekomme