Nu da dit barn har fået ordineret Nutramigen DHA på grund af mælkeallergi kan det være, at du har nogen spørgsmål om modermælkserstatningen.

Nutramigen DHA er en højthydrolyseret kaseinbaseret modermælkserstatning til ernæringsmæssig behandling af mild til moderat mælkeallergi hos spædbørn og småbørn. Den er hypoallergen, hvilket betyder at den er specielt fremstillet så den tolereres af de fleste børn med mælkeallergi. Nutramigen DHA er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med sundhedsfagligt personale.

Nutramigen DHA har vist at kunne hjælpe barnet tilbage på en normal kost.

I Danmark findes der to varianter af Nutramigen DHA. Disse er tilpasset barnets alder:

  • Nutramigen 1 DHA er en ernæringsmæssig komplet modermælkserstatning til spædbørn og kan anvendes fra 0-6 måneders alderen.
  • Nutramigen 2 DHA er en tilskudsblanding til spædbørn og småbørn fra 6 måneders alderen og frem, som en del af en varieret kost.

Et verdensførende varemærke

Nutramigen DHA fra Mead Johnson Nutrition er det verdensførende varemærke indenfor ernæringsmæssig behandling af mælkeallergi†. Nutramigen var den første modermælkserstatning som blev udviklet til denne diagnose. Læs mere om vores historie.

 

MJN påstanden er delvist baseret på data fra Nielsens analyse ”Infant & Children´s Nutrition Milk Formula indenfor Speciality Formulas – CMA” over en 12 måneders periode som endte december 2015 i 23 lande. © 2016 The Nielsen Company.